Petra Bencová

K otevření vlastní školy jsem dospěla přirozenou cestou po mnoha letech zkušeností v oblasti koučinku, mentoringu a dalšího vzdělávání. Koučink mě zajímal už během vysokoškolských studií, po kterých jsem absolvovala několik kurzů doma i v zahraničí a ve vzdělávání se v této oblasti neustále pokračuji. Měla jsem možnost poznat skvělé kouče a mentory, kteří mluvili stejně, jako pak jednali, ale nebylo to vždy pravidlo. Právě tohle uvědomění mi pomohlo ujasnit si, na jakých základech chci svou školu vybudovat. Pro můj vztah se studenty a klienty je zásadní zachování osobní integrity a absolutní důvěry – nejen v proces, ale především v člověka.

Jako manažerka jsem zpočátku vnímala koučink jen jako efektivní nástroj pro dosahování cílů. Postupem času jsem ale objevila jeho hlubší rozměr, který mě dnes nejvíce zajímá. Tento přístup bych ráda předala i svým studentům. Fascinuje mě pozorovat, jak postupné změny, které člověk provádí sám na sobě, startují změny v jeho okolí.

Miluji barvy, protože miluji barevnost každého člověka. Věřím v druhé lidi, protože věřím v sebe. Naučím vás, jak se vypořádat s vnitřními zábranami, protože vím, jaké možnosti se mi otevřely, když jsem se přestala nechat ovládat svými vnitřními bloky. Naučím vás nebát se změny, protože jsem z ní sama měla strach.
Naučím vás skutečně naslouchat lidem, protože budu naslouchat vám. Naučím vás věřit v sebe, protože já věřím ve vás. A naučím vás najít správné řešení, protože vy sami jste řešením


Jsem PETRA BENCOVÁ



A STOJÍM ZA AKREDITOVANOU ŠKOLOU KOUČINKU
Linda Kopecká
Mentorka programu Linda Jozwiak Kopecká

Linda Jozwiak Kopecká, úspěšná absolventka NYrk School Petry Bencové, ve své koučinkové praxi čerpá nejen z odborných znalostí koučovacích nástrojů a technik, ale také z bohatých manažerských zkušeností, které získala během své kariéry v diplomacii, veřejném i soukromém sektoru a dlouhodobým působením v mezinárodním prostředí. 10 let zastupovala hl. město Prahu v Bruselu, kde vybudovala dosud úspěšně fungující zastoupení, navázala řadu partnerských spoluprací a organizovala českou komunitu a kulturní život. V letech 2020–2023 se podílela na tvorbě volebního týmu prezidenta Petra Pavla, kde vybudovala organizační struktury a vedla komunikaci s tisíci podporovateli po celé České republice. Koučink vnímá jako přirozený nástroj seberozvoje, který v mnohém čerpá z manažerských dovedností, avšak uvědomuje si jejich limity, napomáhá ke změně zaběhnutých způsobů myšlení, jednání a vnímání a otvírá cesty ke skrytým zdrojům energie a inspirace.